zaterdag 1 september 2012

Iedereen kent ze wel de bongobons en vivaboxen, allemaal leuke dingen om te doen. Maar keer op keer is het weer stressen want die vervallen steeds zo plots. Ik heb er hier ook eentje liggen, het is eentje uit de reeks ‘Kankerpockets’… Ze heeft een onbepaalbare waarde en de geldigheidsdatum is een verrassing. Terwijl die andere bons, uit het oog, diep in je lade liggen te vervallen, springt de mijne telkens in beeld en verlengt zomaar de vervaldatum. RADELOOS word ik er van. Ik had er nog zo op gehoopt want mijn pillendoos brak deze week, een duidelijk signaal toch dat het einde van de behandeling dichtbij is?


Maar nee dus, eergisteren werd mijn kankerpocket terug verlengd, het zal eind november zijn voor ik fysiek weer een beetje op positieven zal zijn, en dan zwijgen we nog van het mentale aspect. Net zoals bij de andere bons zijn er een pak aan faciliteiten maar er zijn toch wat verschillen. Het assortiment drankjes in de dagkliniek blijkt nu uitgebreider dan gedacht, we kunnen naast water en cola, blijkbaar ook gratis appelsap, fruitsap en bijvoorbeeld fristi krijgen. Over het inchecken kan ik niet klagen, en ik kan tegenwoordig ook redelijk vroeg terug uitchecken. Hotel Sint-Vincentius in Deinze is wel geen all in hotel, ik heb meer de indruk dat het een all eruit hotel is.

Nu mijn verblijf wat langer blijkt te zijn, zal ik mijn vrouwelijke kant nog eens laten zegevieren. Compensatiekopen, shoppen om je gemoed terug op te krikken, wordt bij mij compensatieplannen. Ik ga mijn agenda weer overvol vullen met leuke momenten om de weken vlugger te laten passeren. Bij deze, als iemand nog bons heeft waar hij niks mee kan doen, waarvoor hij/zij een tweede man/vrouw zoekt of die dreigen te vervallen… Ik ga graag met je mee – e ……e …e… eee!

 

1 opmerking:

  1. Dikke knuffel Cindyke!!! <3

    Volhouden hé meisje!!! Ik denk aan je!!

    Liefs
    Joery xxx

    BeantwoordenVerwijderen