woensdag 24 augustus 2011

Donderdagnamiddag werd de energietoevoer heel plots stopgezet terwijl de nacht die erop volgde de eerste opstanden kwamen; rillen, zweten, hoofdpijn, misselijk… Vrijdagochtend werd beslist om versterking in te roepen. Er werd onmiddellijk een stand van zaken opgemaakt en men constateerde toch enigszins verontrustende zaken. Een normaal mens heeft 5000 à 6000 cellen om te vechten tegen indringers, 1500 is het absolute minimum, en er waren er nog amper 300…. Infectiewaarde moet nul zijn, we zaten aan negen. Generaal C. B. en Commandant A.D.K. J grepen onmiddellijk in met vier verschillende bombardementen vanuit de lucht (lees baxters). Alle omringenden werd gevraagd bijstand te verlenen door zich te wapenen met schort, mondmasker en grondig gewassen handen.

Toen zaterdag echter bleek dat de cellen nog verminderd waren naar 200 terwijl de infectiewaarde gestegen was naar 20, moesten ook de grondtroepen ingezet worden (lees spuit via de buik). Twee dagen ging het er keihard tegenaan, en zondag kregen de troepen eindelijk de bovenhand. Dankzij de versterking konden de indringers teruggedrongen worden en zijn we nog eens twee dagen later eindelijk terug autonoom (lees terug thuis).
Ondertussen wordt een stand van zaken opgemaakt en overzien we de chaos. Er moet terug opgebouwd worden. Het lijf is verzwakt en veranderd dus er moet bespaard worden, maar een oplossing biedt zich spontaan al aan… De scheermesjes, wax en shampoos kunnen vanaf dit weekend van de winkellijst... Het doorvoeren van deze maatregel zal opnieuw een harde noot om te kraken worden maar ook hier is het lijf, en ondertussen ook het hoofd klaar voor. Denk ik.
Elke gelijkenis met bestaande gebeurtenissen en/of personen, berust op louter toeval. J

2 opmerkingen:

 1. Beste Cindy,

  Wat erg te horen dat er lichamelijke chaos optrad. De onmacht maakt mij enigszins agressief want ik kan je niet ontlasten van die vervelende gevolgen. Het enige, helaas, is je veel sterkte toe te wensen en er te blijven in geloven. Ik vrees zelf de moed er niet voor te zouden hebben maar jonge vrouwen zijn veel sterker. Niettegenstaande telekinese niet helpt tracht ik toch van op afstand je veel kracht toe te wensen. Hopelijk komt er snel beterschap. Veel sterkte Cindy!

  Christian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cindy toch Cindy toch,
  hoe blijf je het zo magistraal verwoorden... bedankt om dit met ons te delen. Je slaagt erin om ons op een wonderbaarlijke manier deelgenoot te maken van je gevoelens. Bedankt, want op één of andere manier brengt het ons allemaal zo dicht bij jou...

  Verdomde kanker toch,
  hoe blijf je het zo hard spelen... gun je Cindy aub eventjes wat ademruimte? Ze heeft het zo nodig...

  Lieve meid... goed moed... ik denk aan je...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen