donderdag 24 november 2011

Liefste Sint,
Zoals elk jaar stuur ik u voorbeeldig een brief. Laat me u eerst bedanken voor het lekkers van vorig jaar. Dit jaar echter, heb ik veel uit te leggen.
De eerste maanden van 2011 gingen heel goed; ik deed extra mijn best op mijn werk, maakte veel plezier met collega’s en heb regelmatig tijd gemaakt voor mijn vrienden en familie. Ergens begin juli is het verkeerd gegaan. Vanaf toen heb ik wel wekelijks gevloekt en dit is tot op heden enkel  nog erger geworden. Ik heb ook vaak gehuild en ben regelmatig kwaad geweest. Vrienden, familie maar vooral mijn naasten hebben hier hinder van ondervonden; ik heb weinig tijd kunnen maken voor hen, ik beantwoord sms’jes en e-mails laat, ga niet in op uitnodigingen van feestjes omdat ik de energie niet heb.
Nu is mijn verlanglijstje ondanks dit alles toch behoorlijk…  Een broodbakmachine of een wake-up light alarm of wat leuke lingerie of een jurkje van u weet wel welke winkel of schoenen of een reisje naar Amerika of op het einde van het jaar een skireisje of … En misschien nog wat lekkers? Ferrero Rochers, nic nac, melkchocolade van côte d’or met die nootjes en dat olifantje op, zeevruchten, van die zebrakoekjes, en voor de vitamientjes mandarijntjes of zo ..
Of wacht Sinterklaas, ik heb eigenlijk nog een beter idee. Vergeet bovenstaande maar allemaal. Geef mijn zo’n pilletje, u weet wel, daar ergens diep in uw zak, op het doosje staat ‘voor een gezond leven’ . Als ik dat zou kunnen krijgen dan beloof ik u dat ik vanaf nu alles zo goed mogelijk zal doen, altijd alles zal blijven geven en alles met liefde zal doen. Als bewijs van mijn inzet ga ik deze namiddag al extra mijn best doen tijdens mijn zesde (twaalfde) en hopelijk laatste chemo. Promised.
Dank u Sinterklaas.
Cindy