woensdag 30 november 2011

‘Woeaarde landguenoten, eerst en voeral wil ik jullie bedaanken voor jullie gueduld…’ De crisis die er heerste, lijkt momenteel gedeeltelijk bedwongen. Ondanks dat we nog enkele zware periodes voor de boeg hebben, kunnen we spreken van een tweede succes. Na de operatie in juli, is nu de chemoperiode officieel achter de rug. Het sluiten van een akkoord ging vlotter dan verwacht. Eerst en vooral heb ik de minister van Chemotherapie bedankt voor bewezen diensten, en verbannen naar de planeet Mars. Onmiddellijk heb ik de minister van Energie en Optimisme opgedragen zijn taak opnieuw op te nemen. Het ministerie van Ziekteverdelging blijft de nodige middelen behouden maar de werkdruk zal toch merkelijk verlagen op het kabinet.
Tevens werd een minister van Haarwerken aangesteld. Deze laatste heeft zelfs al haar eerste opdracht vervuld meer bepaald in de regio Nek en Oor waardoor we goed voor de dag komen voor de buitenwereld, al is het weliswaar nog met een muts.
Dat brengt mij meteen bij het kabinet van de minister van Mutsen, Sjaaltjes en andere rariteiten, deze kreeg haar opzegtermijn. We vermoeden dat het kabinet tegen midden maart opgedoekt zal zijn. Tevens kunnen we al blij meedelen dat we een overnemer hebben gevonden voor de middelen. We vonden de algemeen directeur van het Agentschap voor de Mutsenschuldenlast bereid om alle onroerende middelen over te nemen:

Eindelijk kunnen we een zware periode afsluiten, eindelijk gaan we vooruit. Leve het Cindy-akkoord! Leve de Cindy-landburgers! J