zondag 29 april 2012


De kampioenstrijd wordt spannend en uitputtend. Ondanks de laatste goede opmars van KV Huiduitslag, Racing Misselijkheid, en Club Maaglast zullen ze geen winnaars worden. Daarvoor staan nog teveel confrontaties met sterkere ploegen op het programma.  Opvallend is dat door recente ontwikkelingen aan de top van het klassement Racing Optimisme en KV Kracht nu echt wel lijken te degraderen.

De strijd om de titel gaat tussen Forza CindyVanhoutte  en het grote FC BRCA –breastcancer. Tot eenieders ontzetting is FC BRCA naar de beroepscommissie gegaan met als argument een nieuwe knobbel na de laatste thuiswinst van Forza CV eind maart en het kreeg gelijk. Donderdag komt er een nieuwe confrontatie in het ziekenhuis van Deinze. Er wordt bij Forza CV een extra spelverdeler op het veld ingezet opdat de maximale kansen benut zouden kunnen worden.

FC BRCA is een gevaarlijke, blijkbaar onuitputtelijke, tegenstander aan het worden. Binnen het spelreglement wat uitzaaiingen verbiedt, verandert het telkens weer zijn spel. Dit tot wanhoop van Forza CV en haar fans die steeds stiller worden en niet meer weten welke bemoedigingszinnen te zingen. De positie van de trainer staat onder hoogspanning en er wordt in het buitenland naar een vervanger gezocht. Deze zoektocht loopt echter bijzonder stroef. Tevens kunnen we pas eind mei controleren of FC BRCA zich aan de spelregels heeft gehouden.

De kampioenstitel is momenteel niet de prioriteit, eerst de confrontatie donderdag. Forza CV kondigt dan ook een communicatiestop af voor een weekje omdat het nu al haar concentratie nodig heeft. De chaos is namelijk compleet in de club. De instroom aan tips voor nieuwe speltechnieken of mogelijke onmiddellijk inzetbare trainers blijft uiteraard welkom, en wordt dringend.

Alle fans worden bedankt voor hun begrip.

5 opmerkingen:

 1. hoe iets ongelooflijk hard, zo origineel kan verwoord worden, chapeau - en match per match zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf supporteren met alle kracht en macht dat ik heb. Moest je ooit (maakt niet uit, volgende week, binnen 2 maanden, binnen 6 maanden ....) eens zin hebben in een bezoekje, laat gerust iets weten.
  Dikke knuffel !! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cindyke

  Soms een match verliezen, dan winnen en weer verliezen...maar
  je zal de finale spelen!!! De grootste spelers en de trouwste supporters van je zullen samen met jou hand in hand de overwinning binnenhalen!!!

  Hou je sterk lieve vriendin!!!

  Dikke zoen
  Joery x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cindy,
   wat leuk dat ik je deze voormiddag tegen kwam.
   Hopelijk voel jij je even goed als je er uit zag,
   je straalde!!!
   Fantastisch,de manier waar op jij er tegen aan gaat!
   Het kan niet anders of alles komt terug goed,het moet gewoon!
   Ik blijf in ieder geval verder supporteren van op de eerste rij!
   Hou er de moed in!
   Groetjes,Jessica

   Verwijderen