dinsdag 30 april 2013

Beste lezers van mijn blog

Deze blog werd opgestart om jullie op afstand mee te laten volgen in mijn ziekteproces en de bijbehorende behandeling. Jullie konden zo de minder leuke momenten maar ook de leuke momenten volgen.

Na bijna vier jaar geleden, voor het eerst met kanker te zijn geconfronteerd, heb ik ondertussen een lange weg afgelegd. Jullie steun via sms, e-mail of persoonlijk contact hebben ervoor gezorgd dat ik er niet alleen voor stond. En via deze blog konden jullie alsnog volgen op de momenten dat ik de kracht niet had om iedereen individueel te beantwoorden.

Ondertussen vieren we morgen dat het exact zes maanden geleden is dat ik mijn laatste chemopillen nam. En voorlopig gaat alles goed, heel goed zelfs. Mijn laatste scans zagen er goed uit, ik heb mijn werk terug opgenomen en geniet zo hard van de energie die terug is door wat te reizen, sporten en me hier en daar te engageren. Ik voel me gelukkig.
Nu ik niet elke week meer naar het ziekenhuis moet, er geen ongemakken zijn, geen pillen, durf ik stilletjes aan te hopen dat de tijden eindelijk keren. Dat het gedaan is met de ellende.

Ik heb er dan ook behoefte aan om deze blog af te ronden want ‘geen nieuws is goed nieuws!’ Zo kan ik het geheel ook een plaatsje geven en verder gaan met het echte leven.

Ik wens jullie het allerbeste maar vooral een goede gezondheid. Ik hoop jullie nog regelmatig te horen.

Geniet van het leven.

Hartelijke groeten en veel liefs

Cindy1 opmerking:

  1. Blij dat je deze blog kan afsluiten. Nieuwe uitdagingen, nieuwe dromen, nieuwe toekomst! Veel succes x

    BeantwoordenVerwijderen