donderdag 4 augustus 2011

Tik Tak. De klok tikt weer. Dat heeft hij eigenlijk 15 dagen niet gedaan. Op 19 augustus heb ik mijn horloge af gedaan bij de controle in de luchthaven. Gisteren ben ik laat thuisgekomen en heb ik nog een ganse avond verteld over mijn avonturen in Kroatië. Net voor middernacht ben ik slaap getuimeld. Gisterenochtend heb ik hem weer aan gedaan, back to reality.
Tik Tak. 10u. Aangezien mijn weekend boordevol staat, wordt er rondgebeld, gepland en gemaild. Fijn, want het zijn allemaal leuke dingen. Maar op het strand aan het 4 sterrenhotel in Sipan was het ook fijn, nee FIJNER.

Tik Tak. 16u45. Echt back to reality. Ik bevind mij nog maar eens in het ziekenhuis van Deinze. Had ik op mijn benefiet niet letterlijk in mijn speech gezegd dat ik mijn abonnement in het ziekenhuis met onmiddellijk ingang opzegde? Blijkbaar heb ik de kleine lettertjes niet goed gelezen... Een afspraak met de oncoloog kan wonderen doen. Al vlieg je nog zo hoog, al vlieg je nog zo snel, ze vindt je voeten wel ... en zet ze subtiel op de grond. Officieel val ik nu onder de categorie " uitzaaiingen" en ik zal ook zo behandeld worden. Het doet me rillen. Nee, geen anderhalf jaar zoals eerst gedacht. We zijn vertrokken voor een héél lange tijd, minstens 3 à 5 jaar, waarschijnlijk levenslang. Ik besef dat ik opnieuw niet meer op lange afstand ga kunnen plannen, steeds rekening zal moeten houden met die driewekelijkse uitstap naar Deinze. Eerst 6 chemo's en dan enkele jaren herceptine.
Tik tak. Mijn klok tikt vanaf vandaag per 3 weken ofte 21 dagen ofte 504 uren.
Tik tak. Nog 6 dagen, 18u en 8 minuten en heb mijn eerste chemo dag.
Tik tak. 6 dagen, 18u en 7 minuten.....
TOEME!!!!!

5 opmerkingen:

 1. Cindyke,

  Ik denk aan je en leef enorm met je mee!!
  Heel veel sterkte en moed!!


  Knuf
  Joery X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je laatste woord vat de situatie heel mooi samen. Had alleen zo graag gehad dat die eer voor een ander woord zou zijn... TOEME!!!!!
  Veel courage!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cindy,

  Ik ken je nog maar pas en geloof me, dat doet pijn dit te horen.
  Oneindig veel kracht en sterkte gewenst en vooral blijf erin geloven. Dat doet wonderen.

  Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cindy,

  Ik wil je het allerbeste toewensen voor de komende tijd! Verlies nooit de moed!

  Sterkte!
  Ilse x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel kracht, sterkte en moed wens ik je toe!
  XXX Mia

  BeantwoordenVerwijderen