zaterdag 31 december 2011

Ik straal, letterlijk en figuurlijk! Na tien dagen dagelijks vijf minuutjes op de fiets, voel ik al de gevolgen. Mijn spieren zijn minder stram en mijn fysiek is duidelijk beter geworden al is dit laatste uiteraard relatief. Naar de winkel gaan, een beetje snuisteren in de winkelstraten van Brugge met mijn hARTSvriendin, het lukt allemaal terug.  Al twijfel ik er eerlijk gezegd aan dat mijn energie nu aan dat fietsen lag, eerder die deugddoende ‘hot stone’-massage ervoor denk ik J.

Kerstavond was ook reuzefijn. Lekker eten, leuk gezelschap en ouders die hun creativiteit los lieten bij het inpakken van de centjes leidde tot de nodige hilariteiten. Kerstdag was ook al top, met cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes… Nadat pepe met veel bewondering en enthousiasme de eerste kadootjes had gevolgd, vielen zijn oogjes bijna dicht tegen de laatste. Schattig toch!? Nee, voor mij was Kerst dit jaar onvergetelijk gezellig.

Het was die energie die ik nodig had, om de volgende dagen door te maken. Uiteindelijk hebben ze er drie weken over gedaan tussen mijn eerste consultatie en mijn eerste bestraling afgelopen woensdag 28 december. Vraag me niet hoe dit kan en waarom dit allemaal zo lang moet duren. Eerst bleek teveel van longen mee bestraald te zullen worden, dus werd er een alternatief gezocht; heel lokaal bestralen. Maar dit bleek ook al geen sinecure aangezien mijn slokdarm en opnieuw de longen wel heel dicht in de buurt liggen. Na wat heen en weer gerij naar het ziekenhuis heb ik uiteindelijk mijn definitieve bestralingszone. Eindelijk.

Extra info bij de foto; enkel de lijnen die niet doorstreept zijn, tellen… Maar ook hier kunnen we iets van mijn streepjes leren, ja echt! Wat doe ik dus op de laatste dag van het jaar? Op de lotto spelen natuurlijk, blijkbaar is een beetje gokken dezer dagen precies in…
Ik wens jullie en vooral mezelf veel succes met de lotto vanavond en uiteraard een gelukkig en heel gezond 2012! Let’s party!

1 opmerking:

  1. Prachtig...schitterend...dat je zo geniet!!!
    Jij tovert een glimlach op men gezicht!

    Liefs
    Joery x

    BeantwoordenVerwijderen